top of page
  • Фото автораМаргарита Василенко

Голікова Раїса Петрівна

Відділення організації адресної натуральної та грошової допомоги є складовою Територіального центру надання соціальних послуг Київського району міста Харкова.

Його завідувач, Голікова Раїса Петрівна - дуже доброзичлива, відкрита, щира, активна та позитивна людина, яка завжди намагається зробити все що в її можливостях для людей, які знаходяться у скрутній життєвій ситуації.

В цьому місяці вона стала співпрацювати ще з двома благодійними організаціями, завдяки цій співпраці їй вдалося налагодити для підопічних відділення цікаве дозвілля – приймати участь у концертах, спілкуватися з цікавими людьми під час чаювання з солодощами та привітання з днем народження підопічних яким за 90 років, з врученням подарунків. Внутрішньо переміщені особи отримали допомогу у вигляді продуктових наборів, які містять в собі необхідні для життєдіяльності складові. Підопічні були дуже вдячні та висловлювали свою подяку.

Завдяки їй відділення організації надання адресної та грошової допомоги впровадило нові соціальні послуги, збільшилась чисельність підопічних, робота відділення стала більш інтенсивною.

До Міжнародного дня людей з обмеженими можливостями вона готує багато приємних несподіванок для підопічних.

Її підлеглі, колеги та підопічні з повагою та щирою доброзичливістю відносяться до завідувача відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги – Голіковій Раїсі Петрівні.

63 просмотра0 комментариев
bottom of page